Retriitti

Aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi

Kuulet sydämesi äänen ja astut omaan voimaasi ryhmän tuella luonnon rauhassa

Voimaannuttava naisten retriitti 27.-29.8. Nokialla

Sinä voimaannut, vapaudut ja löydät itsesi naisten retriitillä luonnon rauhassa. Pienessä, turvallisessa ryhmässä pääset jakamaan kokemuksiasi ja tunteitasi. Tulet kuulluksi ja nähdyksi.

Kuinka retriitti vaikuttaa sinuun…

 • Henkinen ja kehollinen hyvinvointisi vahvistuvat
 • Hellit itseäsi
 • Kohtaat itsesi syvällisellä tasolla
 • Tutkit syviä tarpeitasi ja toiveitasi
 • Löydät yhteyden sydämeesi ja kuulet sen johdatuksen
 • Ryhmän kannattelussa hoidat sisäistä lastasi
 • Kehosi energiat vapautuvat ja alkavat virtaamaan
 • Luovuutesi nousee esille
 • Pääset jakamaan kokemaasi muiden kanssa
 • Sinua kuunnellaan läsnäolevasti
 • Palaudut arjesta
 • Saavut läsnäolevaksi kehoosi
 • Rentoutat kehosi ja mielesi
 • Kohtaat samanhenkisiä ihmisiä

“Tiian kundaliinijoogatunti oli AIVAN IHANA ja ohjaus juuri sopivan lempeetä! Aivoja kutitti, en ole kokenut moista aiemmin! Suosittelen!” – Anni

Haluatko kuulla lisää, mitä retriitillä saat…

Samanhenkisessä ryhmässä jaat kokemuksiasi ja tutkit itseäsi ja tunteitasi

Naisten voimaannuttava retriitti sisältää:

 • hyvinvointiasi tukevia työpajoja
 • jakamispiirejä
 • saunomista
 • hellimishoitoja
 • joogaa
 • taideterapeuttista työskentelyä
 • sisäisen lapsen hoitoa
 • omien tarpeiden ja toiveiden kohtaamista
 • sydämen johdatuksen kuuntelua
 • kohtaamisharjoituksia
 • vapauttavaa luovaa tanssia

”Anna-Kaisan taideterapeuttinen työpaja oli monipuolinen, siinä oli hyvät komponentit: kehon herättely, lämmittely, maalaamisen riemu ja vapaus, tavoitteiden kelaaminen ratkaisujen, ei ongelmien kautta.” -Anju, 57

Hyvinvointiasi tuetaan ravitsevalla kasvisruoalla. Aterioita on kolme päivässä: aamiainen, lounas ja päivällinen. Jälkiruoaksi on lauantaina maittavaa raakasuklaakakkua.

Näin se muutos tapahtuu…

Alat elämään sydämesi johdatuksen mukaisesti

Kehollisessa taideterapeuttisessa työskentelyssä pääset kosketuksiin sisimpäsi kanssa. Tarkoitus on rauhoittaa mielen hälinää ja keskittyä sen äärelle, mitä sisältä kumpuaa. Nostat asioita alitajunnastasi tietoisen mielesi käsiteltäväksi. Prosessissa ei välttämättä tarvita edes ajattelua -jo itsessään prosessi on puhdistava ja vapauttava.

Luovassa tanssissa jätät aivosi narikkaan ja liikut improvisoiden kehosi mukaan. Kehosi energiat alkavat virtaamaan. Tunnet iloa ja vapautumista.

Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Tunnin aikana silmät pidetään kiinni ja aistit käännetään sisäänpäin, jolloin tietoisuus omasta itsestä voi kasvaa. Kundaliinijooga yhdistää dynaamisen liikkeen, hengitysharjoitukset, meditaatiot ja mantrat luoden kokonaisvaltaisen vaikutuksen vahvistaen kehoa, tasapainottaen tunnetiloja ja rauhoittaen niin hermostoa kuin mieltäkin. Tunti yhdistää sinut myös erinomaisesti läsnäolon voimaan ja kasvattaa yhteyttä kehoosi.

Mistä sinä saat kaiken tämän…

Pääset luonnon rauhaan mökkimaisemaan

Retriitti järjestetään Nokialla rauhallisessa mökkiympäristössä. Pääset uimaan järvessä, saunomaan ja viettämään aikaa luonnossa. Majoittautuminen tapahtuu 2-4 hengen huoneissa.

Vetäydy viikonlopuksi arjen pyörteestä mökkiympäristöön – luonnon rauhassa kuulet paremmin sisäisen äänesi. Työpajojen avulla vahvistat hyvinvointiasi. Rakasta itseäsi – Anna aikaa hyvinvoinnillesi.

Retriitiltä saat mukaasi työkaluja arkeen hyvinvointisi ylläpitämiseksi. Retriitin jälkeen tunnet olosi kevyemmäksi ja onnellisemmaksi. Tunnet voimaantumista. Kuulet paremmin sydämesi johdatuksen.

Tuntuuko hyvältä? Niin meistäkin. Ei tässä vielä kaikki…

Kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy

Jakamispiirit:

Jakamispiireissä tutustut muihin samanhenkisiin ihmisiin, jaat juuri sen verran kuin haluat ja tulet nähdyksi ja kuulluksi sellaisena ja juuri siitä kohdasta, missä olet.

NLP-harjoitus sydämen voiman äärelle:

Shamanistinen mielikuvamatka, jossa pääset omien voimavarojesi äärelle omaa intuitiotasi ja sydäntäsi kuunnellen.

Sisäisen lapsen hoitaminen:

Työpajassa kohtaat sisäisen lapsesi taideterapeuttisin keinoin sekä hoidat häntä mielikuvissasi. Sisäinen lapsesi on sinä itse lapsena. Oman rakkautesi hoidossa hän vahvistuu ja paranee. Hoidettuasi häntä voit elää onnellisempaa elämää harmoniassa eri puoliesi kanssa. Energiasi vapautuu aidompaan, tasapainoisempaan elämään.

Omien tarpeidesi ja toiveidesi kuuleminen:

Työpajassa kuulet taideterapeuttisin keinoin sisäistä ääntäsi, joka tietää, mitä tarvitset, kaipaat ja toivot. Sisälläsi asuu syvä viisaus. Coutsauksen avulla kirkastat oman toiveesi ja suunnittelet konkreettisia askelia, joita pitkin kuljet kohti toiveidesi mukaista elämää. Ajattelusi ja toimintasi valjastetaan tukemaan sinun omannäköistäsi elämää.

Luova tanssi:

Aivosi jää hetkeksi narikkaan ja annat kehosi puhua. Päästät irti arjesta. Liikut vitaalisesti kehosi kielen mukaisesti. Vapaudut ja energiasi alkavat virtaamaan. Tunnet iloa ja riemua.

Yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistaminen:

Huomataan toisistamme mieluummin samanlaisuudet kuin eroavaisuudet 🧡

Lukaisepa nämä asiakkaiden kommentit, mitä meistä on sanottu…

Osallistujat ovat kokeneet kannattelua

”Aivan ihana Anna-Kaisan taideterapeuttinen työpaja. Maanläheinen ja lämmin. Oli virkistävää ja mieltä avaavaa työskennellä ja heittäytyä. Sitä unohtuu.” -Huong, 32

“Tiialla on todellinen kyky olla täysin läsnä kanssasi ja kannatella tilaa sinulle ja tunteillesi ihan kaikissa tilanteissa. Hän on upea fasilitaattori ja hyväsydäminen, lämminhenkinen sekä viisas ja oivalluttava ihminen!” – Axel

“Tiia on todella monipuolinen, hänestä tulee mieleen kaikki värit, aurinko ja satumaailma sekä samalla myös valtava syvyys, vahva voima ja viisaudesta kumpuavat kirkkaat ajatukset” -Saara

Nyt kerron, ketkä sinun tukenasi ovat…

Retriitin vetäjien tuella pääset keskittymään koko viikonlopun omaan hyvinvointiisi

Olemme kaksi hyvinvointialan valmentajaa. Meillä on molemmilla ollut haasteita elämässä ja olemme kokeneet retriittien palauttavan ja voimaannuttavan vaikutuksen. Nyt haluamme yhteistuumin antaa sinulle ihanan retriittikokemuksen, kuitenkin vain pienelle ryhmälle.

Anna-Kaisa: Autan sinua löytämään itsesi, eheytymään ja voimaantumaan, jotta voit kokea elämäniloa ja nautintoa. Olen koulutukseltani ICF Coach -Ratkaisukeskeinen valmentaja sekä kasvatustieteen maisteri. Olen opiskellut taideterapiaa sekä harjoitellut pitkään erilaisia kehollisia menetelmiä. Auttamani ihmiset ovat valmennuksieni myötä tunteneet energisoituneensa ja voivansa paremmin.

”Tunnollisena ihmisenä ylisuoritin töissä ja tietysti uuvuin. Se kevät, jolloin huomasin sen, oli elämäni rankin. Uupumisen myötä tunsin yksinäisyyttä enkä jaksanut pitää huolta itsestäni. Ystäväni vinkistä päätin osallistua naisten retriitille. Siellä löysin jälleen yhteyden itseeni ja kehooni. Nautin ajasta samanhenkisten ihmisten seurassa. Jo muutama päivä oli tosi voimaannuttava. Vastaavan kokemuksen haluan tarjota nyt myös sinulle -ainutlaatuista aikaa itsesi hellimiselle.” -Anna-Kaisa

”Anna-Kaisa on valmentajana miellyttävä, pehmeä, saa aikaan rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin. Rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä pääset lähemmäs itseäsi ja alitajuntaasi. Löydät uusia keinoja kohdata omia unelmia.” -Satu, 39

”Mulle retriitit ja etenkin jakamispiirit on olleet paikkoja, joissa on aidosti tullut nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin on. Niissä ihaninta on ollut tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja saada kokemuksia yhteydestä, eheytymisestä, itsensäkehittämisestä ja rentoutumisesta. Aikoinaan eron keskellä ja suuressa elämänmuutoksessa retriitti oli paikka, missä sai hetken hengähtää ja keskittyä toivoon ja valoisampaan tulevaisuuteen. Nyt haluan tarjota tätä kokemusta muille, paikkaa ja tilaa, jossa saa olla juuri niin keskeneräinen, tunteellinen tai eläväinen kuin on!” -Tiia-

Tiia on tunnetyöskentelyohjaaja, henkinen valmentaja sekä kundaliinijoogaopettaja. Hänen vahvuuksiaan ohjaamisessa ovat kirkkaus, voimakas läsnäolo sekä sallivuus. Ihmisyyden ymmärtäminen kehollisuuden, mielen ja tunteiden tasolla on hänen intohimonsa. Koulutukseltaan Tiia on kundaliinijoogaopettaja, Completion Process -tunnetyöskentelyohjaaja, sekä NLP Practitioner.

“Tiialla on todellinen kyky olla täysin läsnä kanssasi ja kannatella tilaa sinulle ja tunteillesi ihan kaikissa tilanteissa. Hän on upea fasilitaattori ja hyväsydäminen, lämminhenkinen sekä viisas ja oivalluttava ihminen!” – Axel

Kuinka retriitin ohjelma sitten etenee…

Päivän ohjelmarunko

PE: Klo 18 Saapuminen

18.30 – 20.00 Alkupiiri ja luovan tanssin työpaja

20-21 illallinen

21-22 sauna ja vapaata seurustelua

LA: 8-9 aamun virkistävä kundaliinijooga

9-10 aamupala

10.30-13 työpaja: Tunnista sinun omat tarpeesi ja toiveesi taideterapeuttisin harjoituksin

13-14 lounas

14-15.30 vapaata omaa aikaa

15.30-18 työpaja: NLP -harjoituksia sydämen äänen äärelle

18-19 illallinen

19- 21 hellimishoitoja, saunomista ja vapaata seurustelua

21 sauna

SU: 8-9 aamun virkistävä kundaliinijooga

9-10 aamupala

10.30-13 työpaja: Sisäinen lapsi

13 – 14 lounas

14 loppupiiri ja harjoitus yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistamiseen

(Pidätämme oikeuden muuttaa aikataulua.)

Annas, kun kerron kaiken tiivistettynä…

Kuvittele, että palaudut arjesta ja löydät oman voimasi

Nyt on oikea aika investoida itseesi. Paikkoja retriitille on rajoitetusti -VAIN 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Toimi HETI!

Jotta varmasti tiedät, mihin olet osallistumassa ja mitä kaikkea investointisi sisältää…

Työpajoja 6 kpl, aterioita 6 kpl, vertaistukea, majoittautumisen, hellimishoidot, luonnon rauhan, saunomisen ja uimisen.

Kaiken tämän saat investoinnilla VAIN 349€! (sis. alv 24%)

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Ps. Retriitin myötä olet tasapainoisempi ja voimaantunut. Mielesi hälinä on rauhoittunut ja tunnet yhteyden sisäiseen ääneesi. Energiasi virtaavat.

Pps. Tulossa aivan ihana, energisoiva yllätys päiväohjelman lisäksi…

Ppps. Sun läheisetkin voivat paremmin, kun sinä voit paremmin!